Bij de Praktijk Biologische Geneeskunde kunt u met behulp van een bloedanalyse een beeld krijgen van de enzymatische verwerking van uw voedsel.

Wat doen enzymen ?
De spijsvertering en de stofwisseling heeft enzymen als hulpstoffen nodig voor een goede werking. Enzymen zorgen ervoor dat de spijsvertering en de stofwisseling sneller werken en beter verlopen. Enzymen zelf hebben ook weer hulpstoffen nodig, dit kan bestaan

uit vitamines en/of voedings- supplementen. Daarnaast spelen enzymen ook een belangrijke rol in het immuunsysteem. Bij Bacteriële of virale infecties, auto-immuunziekten, ontstekingen en vaataandoeningen zijn ze essentieel. Ze ‘splitsen’ specifiek allerlei moleculen en bevorderen zo de doorbloeding.

Hoe werkt het ?
Na een doorverwijzing vanuit onze praktijk voor het afnemen van een bloedmonster sturen wij dit naar het laboratorium.
Ongeveer na 3 weken hebben wij dan voor u een uitgewerkte lijst met uw voedingsintolleranties.
Met andere woorden u weet vanaf dat moment wat u wel of wat u niet kunt eten. Dit advies geld voor u persoonlijk, want wat voor u heel goed kan zijn kan voor een ander helemaal fout zijn of andersom.

Als u dit advies opvolgt kunnen de enzymen hun werk optimaal doen, wat zorgt voor een goede basis en een optimaal functionerend afweersysteem.

Behandelkamer 14

f t g
Copyright © 2019 pbg.nl - xsDesign by Hostgator